Šport
11 ogledov

Odslej Tilia Olimpija

eliktodd29_main_despot Žurnal24 main
HDD Olimpija bo imela naslednje tri sezone novega generalnega pokrovitelja. To bo Zavarovalnica Tilia, ki naj bi po naših infomacijah v ljubljansko blagajno prispevala 150.000 evrov na sezono.

Klub s Celovške ceste 25 ostaja zvest zavarovalnicam. Le da bo Zavarovalnico Maribor na dresih zamenjala novomeška Tilia, ki bo po naših informacijah v tivolsko blagajno prispevala približno 150 tisoč evrov na sezono. Slovenski podprvaki, ki so letos igrali tudi v finalu lige Ebel, in predstavniki Tilie bodo pogodbo podpisali nocoj. Direktor kluba Matjaž Sekelj se v sredo ni oglašal na naše klice, a smo izvedeli, da bo proračun kluba v naslednji sezoni enak kot v tej, to je približno milijon in pol evrov. Tudi v prihodnje bo Olimpijin dres nosil Matej Hočevar , ki je podpisal dveletno pogodbo, klub pa ima še danes v Zalogu kamp mladih igralcev, kjer trenerski dvojec Posma-Zajc spremlja talente iz vse Slovenije.

 
 

Želimo, da Tilia stopi iz anonimnosti in da dejansko postane vseslovenska zavarovalnica.

Andrej Kavšek, predsednik uprave Tilie

 
Andrej Kavšek, predsednik uprave Tilie, je odločitev, da Novomeščani finančno podprejo zeleno-bele, razložil takole: "Iz poslovnih razlogov. Želimo, da Tilia stopi iz anonimnosti in da dejansko postane vseslovenska zavarovalnica. Zato moramo biti prepoznavni po vsej Sloveniji. Iskali smo nekaj primernega, kar bi nam to omogočalo. Na koncu smo se odločili za ljubljanske hokejiste, pogodbo pa bomo podpisali za tri leta." In koliko denarja na leto bodo namenili Olimpiji? "Na nadzornem svetu se še nismo odločili, ali bomo javno povedali ali ne. Zato naj ostane skrivnost. Lahko pa rečem, da se mi vložek ne zdi previsok." Je to dvesto tisoč evrov, pol milijona evrov ...? "Ne, ne, številka ni tako visoka. Za marketing imamo namenjen določen znesek, ki pa ni tako visok," je bil skrivnosten Kavšek.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.