Šport
47 ogledov

Odvratni nemški selektor spet udaril

Joachim Löw Nemčija Euro 2016 EPA
Po prvi tekmi nemške nogometne reprezentance na letošnjem Euru je bil precejšnjih kritik in tudi posmeha na družbenih omrežjih deležen nemški selektor Joachim Löw.

Na tekmi z Ukrajino so Joachima Löwa namreč kamere ujele med praskanjem po mednožju (in nato vohanju roke), zdaj je obljubil, da bo bolj pazil na obnašanje ob robu igrišča.

V Nemčiji sicer prevladuje mnenje, da so navijači in uporabniki družbenih omrežij nekoliko preveč napihnili zadevo.

Svojega selektorja je v bran vzel že igralski veteran Lukas Podolski, ki je na vprašanje o tem odgovoril, da je verjetno že velika večina ljudi kdaj naredila kaj podobnega.

Nerodno je bilo sicer to, da je nemški selektor z roko segel v hlače in se popraskal precej nediskretno med tekmo, kamere pa so vse to posnele. Za nameček to ni bilo prvič, da so Löwa ujeli pri podobnem početju, enake probleme je imel že na SP v Braziliji. 

Poleg tega je le nekj dni po tekmi z Ukrajino po medmrežju zaokrožil še en posnetek selektorja, ki si med treningom ponovno otipava zadnjo plat.

Na eleganco se požvižga

Dan pred drugo tekmo elfa so se zato v nemškem taboru ob napovedih pomembnega dvoboja s Poljsko skoraj bolj ukvarjali z afero "selektorjeve hlače" kot pa s tem, kako bodo danes zvečer v Parizu ustavili nevarnega Bayernovega napadalca Roberta Lewandowskega in njegove soigralce.

"Ogledal sem si posnetek. Opravičujem se, ampak kadar si poln adrenalina, lahko povsem nezavedno počneš tudi takšne stvari. Se bom pa potrudil, da se bom lepše obnašal," je obljubil Löw.

Vseeno pa si ni pustil vzeti zadnje besede in je kritikom, ki so zahtevali, da se tudi bolj elegantno obleče - na prvi tekmi je moštvo vodil oblečen kar v navadno majico s kratkimi rokavi - odvrnil: "Ne bom imel več oblečene temnosive majice. Oblekel bom svetlosivo."

 

Na nagradno igro se prijavite TUKAJ.

Komentarjev 3
  • Avatar mojeime
    mojeime 23:13 16.junij 2016.

    Kwa šele na skrivaj dela ....prase..?!

  • Goran Miočinović 15:34 16.junij 2016.

    Kakšen udarni naslov "odvratni spet udaril": Ja, kaj pa koga briga, predvsem tistega kamermana, kaj selektor dela. To je od kamermana nesramno. Kaj koga briga kaj on dotika, naj se vsi fokusirajo na tekmo. Kaj je bolj važno na tekmi ...prikaži več njegova rit ali tekma? Pa naj se praska kjer hoče in naj voha, saj sebe voha, ne pa koga drugega. Naj mu izrečejo kritiko glede igre, če je potrebno!

  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 09:19 16.junij 2016.

    Naši jajcošlati so angelčki v primerjavi s tem gujdekom iz Merklanda,prasec ostane prasec.Na naslednji tekmi bo isto.