Šport
224 ogledov

Odvrgle oblačila v dobrodelne namene

Ženski ragbi klub Olimpija koledar gola dekleta nagice
1/3
Luka Paragi
Če niste vedeli, da pri nas tudi dekleta igrajo ragbi, boste odslej morda bolj pozorni na udejstvovanje ženskega ragbi kluba Olimpija.

Igralke ragbi kluba Olimpija so se med druženjem na treningih in tekmah odločile, da bodo za leto 2014 pripravile koledar in v ta namen odvrgle oblačila.

Denar, ki ga bodo zmajčice zbrale od prodaje koledarjev, bodo namenile v dobrodelne namene; podarile ga bodo organizaciji Rdeči noski.

"Za dober namen"

"Sprva je šlo samo za zabavno idejo, ki smo jo tako rekoč čez noč uresničile. Tako smo s trdno voljo in z veliko potrpljenja našle fotografa, oblikovalca, tiskarno in vse druge, ki so bili pripravljeni pomagati. Na fotografiranju smo bile sprva malce zmedene, toda hitro smo se sprostile in si naredile pravi 'žur'. Nastale so odlične fotografije in končni produkt – koledar, s katerim bomo zbirale sredstva, ki jih bomo namenile društvu za pomoč trpečim in bolnim otrokom, Rdečim noskom," je v sporočilu za javnost zapisala igralka Eva Povše.

"Celotni projekt smo izvedle s pomočjo pokroviteljev, ki jim bomo podarile koledarje. Koledar si lahko seveda omislite tudi vi. Z nakupom boste prispevali za dober namen, v zahvalo pa vas bodo s stene gledala brhka dekleta," je dodala Povšetova.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.