Šport
435 ogledov

Đoković o prepiru z ženo, ki je obšel svet

novak đoković Profimedias
Novak Đoković je v intervjuju za srbske medije spregovoril o malenkostnem prepiru, ki sta ga z ženo Jeleno ponesreči predvajala na družabnem omrežju.

Nekdanji prvi igralec sveta Novak Đoković se je v zaključku februarja udeležil teniškega turnirja serije 500 v mehiškem Acapulcu.

Za srbskega tenisača je bil to prvi obisk Latinske Amerike po porazu v prvem krogu olimpijskih iger v Riu de Janeiru, tudi tokrat pa je doživel razočaranje, saj ga je v četrtfinalu premagal Nick Kyrgios.

Đoković je pred začetkom turnirja v Acapulcu treniral v Monte-Carlu, kjer se mu je na igrišču pridružila tudi njegova žena Jelena. S pomočjo aplikacije facebook live sta enega od treningov predvajala v živo in delila več, kot sta nameravala.

Đoković je želel posneti sporočilo za svojih 7,3 milijona sledilcev, s tem pa je ujezil svojo boljšo polovico. Jelena mu je napela nekaj krepkih, vendar ni vedela, da se posnetek še naprej predvaja v živo. ''Kako se obnašaš?'' ga je oštela. ''Hvala ti, ljubezen moja, hvala. Ne bi moral tako reči?'' je dodala. Nato je presenečeno ugotovila, da je še vedno v kadru.

Posnetek je še okrepil namigovanja, da naj bi bil zakon enega najboljših igralcev sveta v krizi, a je Đoković govorice ovrgel v intervjuju za srbsko RTS. ''Snemala je video mojega treninga. Želel sem posneti fotografijo, on pa se je razburila. Smešno je videti, kako so ljudje reagirali. Iz vsega tega so naredili precej več, kot je v resnici bilo. Meni se je zdelo zabavno,'' je povedal 29-letnik.

Družina pred tenisom

Đoković je po večletni prevladi moral v lanski sezoni prestol prepustiti dogloletnemu rivalu Andyju Murrayju. Drugi del pretekle sezone so zaznamovale razprtije znotraj ekipe, odhod trener Borisa Beckerja, govorice o domnevni nezvestobi ter telesna in fizična utrujenost kot posledica večletnega osvajanja najprestižnejših lovorik. Čeprav si želi nadaljevati kariero profesionalnega športnika, brez dlake na jeziku priznava, da tenis ni več njegova prioriteta.

''Tenis ni več prioriteta od rojstva sina Stefana. Situacija se je povsem spremenila. Imam otroka, ženo, družino. Počutim se srečnega, da sem lahko oče. Tenis igram z enako mero strasti kot na začetku. Tenis mi daje moč. Moj cilj je še vedno, da spet postanem prvi igralec sveta. Rad bi se vrnil na to mesto, vendar to ni moja prioriteta,'' je pojasnil zagovalec 12. grand slamov.

Đoković je sezono začel z zmago na turnirju v Dohi (ATP 250), kjer je v finalu premagal Murrayja in napovedal ogorčen boj za prvo mesto na lestvici ATP. Odličnemu uvodu sta sledila presenetljiva poraza v Melbournu in Acapulcu, sezono pa bo nadaljeval v sončni Kaliforniji, kjer je zmagal v letih 2008, 2011, 2014, 2015 in 2016.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.