Šport
81 ogledov

Đoković upa, da bo z njim vse v redu

novak djokovic EPA
Novak Đoković je zaradi vnetja oči moral predati četrtfinalni obračun v Dubaju. S prvim igralcem sveta je na srečo bolje, ni pa jasno, kdaj bo povsem okreval.

Najboljši tenisač sveta je zabeležil prvi poraz v letošnji sezoni, ko je moral v četrtfinalu turnirja v Dubaju predati proti Felicianu Lopezu.

Razlog za njegovo odločitev, prvo tovrstno po letu 2011, je bilo vnetje oči, ki je oklestilo njegov vid. K nezavidljivi situaciji so pripomogle tudi kontaktne leče, ki jih Đoković nosi med teniškimi obračuni. 

Ni bilo prvič, da je imel srbski tenisač težave z vidom, nekaj podobnega se je zgodilo že leta 2010 na zaključnem turnirju v Londonu, ko se je meril z Rafaelom Nadalom.

Predaja prvega igralca sveta je sprožila preplah med navijači. Eden od njih se je celo javil, da bi Đokoviću daroval svoje oči. To, kot kaže, ne bo potrebno.

''Dobil sem vnetje oči, ki se je iz dneva v dan poslabševalo, ker nisem dovolj spočil svojih oči. Na žalost leče niso najboljši način za boj proti infekciji, a to je bil edini način, da sem lahko tekmoval. Žal mi je, da nisem mogel odigrati do konca. Ni mi bilo usojeno. Čestitke Felicianu, igral je dobro in želim mu, da se uvrsti naprej,'' je zapisal Đoković.

I caught an eye infection that was getting worse every day because I wasn't resting my eyes enough. Unfortunately,...

Objavil/a Novak Djokovic dne 25. februar 2016
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.