Šport
82 ogledov

Đokovića ganila do solz

novak đoković Profimedias
Novak Đoković je zelo čustveno doživel nenadno upokojitev rojakinje Ane Ivanović.

Nekdanja prva igralka sveta Ana Ivanović je v zaključku lanskega leta sporočila, da pri 29 letih zaključuje svojo kariero. Razlogov za takšno odločitev je več, med glavnimi pa naj bi bila želja po osnovanju družine in slabši rezultati na WTA Touru.

Srbkinja v finalu turnirja ni igrala vse od januarja 2015, zadnjo lovoriko pa je osvojila septembra 2014. V karieri je zaigrala v treh finalih turnirjev za grand slam, nazadnje pred skoraj devetimi leti, ko je na OP Francije prišla do edine velike lovorike.

Oznanilo, ki ga je 'lepa Ana' najprej delila s sledilci na družabnih omrežjih, je v živo spremljal tudi njen dober prijatelj Novak Đoković, ki se trenutno mudi na turnirju serije 250 v Dohi. Drugi igralec sveta je za srbske medije povedal, da so ga ob slovesu rojakinje preplavila močna čustva.

ana ivanović | Avtor: EPA EPA


''Zelo čustveno sem doživljal Anin nastop. Poznava se, odkar sva bila stara pet let. Spremljal sem njeno oznanilo javnosti in potočil nekaj solz. Takoj zatem sva si izmenjala nekaj sporočil. Vem, da je prebrodila ogromno čustvenih trenutkov. Celotno življenje je posvetila tenisu, zato vem, da ji ni bilo lahko. Poročila se je, zagotovo razmišlja o družini. Želim ji vso srečo,'' je povedal zmagovalec 12 turnirjev za grand slam.

Đoković je branilec naslova na turnirju v Dohi, kjer ga v četrtfinalu čaka češki veteran Radek Štepanek.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.