Šport
12 ogledov

Okradli "slovenski" hotel

Hyde Park Southern Hotel. (Foto: NZS) Žurnal24 main
Če v zadnjih dneh iz tabora slovenske nogometne reprezentance prihajajo bolj ali manj le dobre vesti, pa so slabše prišle iz hotela Hyde Park Southern Hotel v Johannesburgu, slovenske baze med SP.

 V omenjenem hotelu so namreč okradli kolumbijsko reprezentanco. Tatovi so kolumbijskim nogometašem ukradli približno dva tisoč dolarjev gotovine. Za tatvino so že obtožili dva uslužbenca tega hotela s petimi zvezdicami, ki sta v policijski preiskavi tudi še zaradi nekaterih drugih prekrškov, je poročal časnik Times.

Incident se je zgodil pred sinočnjo tekmo med domačo reprezentanco in Kolumbijo (2:1). Južnoafriška republika je sicer znana kot država z visoko stopnjo kriminala, kar je ena glavnih skrbi prirediteljev letošnjega mundiala (11. junij–11. julij). Lokalna policija pravi, da se bo težko izogniti podobnim tatvinam, kot je bila ta v Hyde Parku.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.