Šport > Olimpijske igre
65987 ogledov

Šokanten odziv iz domovine: "Morali bi ji odrezati jezik"

Vasnecova Profimedia
V ruski biatlonski reprezentanci vlada nemir.

Za slabo razpoloženje v ruski reprezentanci je poskrbela Valerija Vasnecova, ki se trenutno nahaja v izolacijskem hotelu zaradi potrjene okužbe s covidom-19. Ruska biatlonka se je v objavi na družbenih omrežjih pritožila nad tamkajšnjo ponudbo hrano, saj naj bi športnikom servirali preveč enolične in komaj užitne obroke.

"Želodec me boli. Bleda sem in imam velike podočnjake. Želim si, da se to neha. Jokam vsak dan. Zelo sem utrujena," je iz karantene sporočila obupana Vasnecova in dodala fotografijo enega izmed obrokov, ki na prvi pogled res ne deluje vabljivo. "Tole dobivam za zajtrk, kosilo in večerjo že pet zaporednih dni," je dodala.

 | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

V času izolacije je izgubila tudi nekaj telesne teže, njeno počutje se je iz dneva v dan vztrajno poslabševalo. "Cele dneve prespim, ker nimam moči, da bi vstala iz postelje. Pojem tri pesti testenin na dan, ker ostalo ni užitno," je sporočila.

Rusinja je s svojim zapisom v marsikom vzbudila sočutje, povsem nepričakovano pa se je na njena razkritja odzval štirikratni olimpijski prvak in legendarni ruski biatlonec Aleksander Tihonov.

"Zaradi takih pritožb bi ji odrezal jezik," se je jezil 75-letnik. "Na olimpijskih igrah leta 1980 smo v ZDA živeli kot zaporniki, pa se ni nihče pritoževal. S tem samo vnaša nemir v reprezentanco. Namesto da se kot smrklja pritožuje na internetu, bi morala težave reševati znotraj reprezentance. Zaradi nje je razpoloženje v ekipi na najnižji možni točki," je prepričan Tihonov.

Po pritožbi ruske biatlonke so se bivalne razmere v izolacijskem hotelu izboljšale, kar zadeva obroke hrane, ki so postali bolj polnovredni.

Komentarjev 7
  • munja 17:21 09.februar 2022.

    Tole je pa res zelo nesramen odgovor. Ali še doping deluje po toliko letih ali je pa kaj "srknil". Sramota enega športnika za tak komentar.

  • Avatar Antikrist
    Antikrist 17:39 08.februar 2022.

    A je tisto meso od mačka ali od psa?

  • inka 09:26 08.februar 2022.

    Sramota kakšen odgovor tega starčka, ker re je straček. Naj se še kdo iz leta1980 javi in pove resnico..