Šport
12266 ogledov

Opravičujemo se za napako v članku Slovenski novinar udaril po Rogliču

Primož Roglič Profimedia
V našem članku z naslovom Slovenski novinar udaril po Rogliču: "Primož, dovolj je! Dolžan si opravičilo!" je prišlo do napake avtorja članka, za katero bi se želel opravičiti uredništvu Ekipe24 in športnemu novinarju Andreju Miljkoviću

V članku z naslovom Slovenski novinar udaril po Rogliču: "Primož, dovolj je! Dolžan si opravičilo!", ki smo ga objavili dne 31. 12. 2020 ob 11:00, smo naredili napako, ko smo v zaključku članka zapisali, da je avtor omenjene kolumne o Rogliču in Pogačarju isti novinar, ki je pred leti na tiskovni konferenci doživel incident in verbalni napad s strani Zlatka Zahovića.

Radi bi se opravičili našemu kolegu pri Ekipi24 Andreju Miljkoviću, ki ni imel nikakršne veze z omenjenim incidentom ter se ga je po krivem vpletlo v dogodek, kateremu sploh ni prisostvoval.

Še več, omenjeni incident sploh ne bi smel imeti mesta v članku, saj je neprimerno v članek o dveh kolesarjih vključiti obžalovanja vreden dogodek, ko se je omenjeni športni funkcionar spravil na osebno raven ter močno prizadel našega novinarskega kolega.

Gospodu Miljkoviću se opravičujemo za napako. Prav tako se opravičujemo vsem preostalim novinarjem pri Ekipi24, ki bi jih naše besede v članku lahko prizadele.

Tadej Mesarič, športno uredništvo Žurnal24

Komentarjev 3
  • bojan016 13:56 01.januar 2021.

    Najprej ustreliš in ubiješ človeka - potem pa se opravičuješ. In ti kekci sedaj verjamejo, da naj bi z opravičilom odstranili škodo, ki je že storjena.

  • bogdan76 10:18 01.januar 2021.

    To ni novinar ampak družbeno politični delavec izobražen na FDV.

  • migi 08:49 01.januar 2021.

    Lepo je obžalovati...ŠKODA STORJENA....ni kaj!!!!