Šport
35 ogledov

Orgije na olimpijskih igrah

Zaključna slovesnost OI Reuters
Večina športnikov olimpijske igre vzame zelo resno ni niti pomisli ne na zabavo in alkohol, spet drugi so nekoliko bolj razposajeni, a v vsakem primeru na letošnjih igrah v Londonu zanimivega dogajanja ni manjkalo.

Daily Mail je tako objavil zanimivo izpoved enega od britanskih olimpijcev, ki je želel ostati neimenovan. "Vse se začne z menjavo številk in elektronskih naslovov. Prvi teden so vsi športniki v olimpijski vasi osredotočeni na priprave pred nastopom. Ker so nastopi v večini na sporedu zjutraj, smo imeli celotno popoldne prosto. In takrat se začne," je britanski olimpijec dejal za omenjeni vir, ki je razkril predvsem tisti del dogajanja na olimpijskih igrah, ki ravno ne sodi v športne rubrike.

Nekega večera med pestrim dogajanjem na Otoku si je s kolegom privoščil zabavo v nočnem klubu, ki se je končala v olimpijski vasi. "Odšli smo skupaj z dvema ukrajinskima športnicama. Ob koncu večera sta obe končali v najini sobi. V sobe smo pretihotapili alkohol in na koncu se je vse zaključilo s seksom," je razkril neznani Britanec in potrdil domneve, da je v olimpijski vasi še kako veselo.

Organizatorji so pred začetkom iger športnikom podelili kar 150 tisoč kondomov, kar je 50 tisoč več, kot pred štirimi leti na igrah v Pekingu. Če nič drugega, je bilo poskrbljeno vsaj za zaščito …

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.