Šport
13 ogledov

Overeem Fjodorja ne želi več

Alistair Overeem želi dobiti Grand Prix in dokazati, da je najboljši med najbolj Žurnal24 main
Strikeforcov prvak v težki kategoriji Nizozemec Alistair Overeem očitno ne razmišlja o težko pričakovani borbi z Rusom Fjodorjem Jemeljanenkom. Želi si Fabricia Werduma.

Vse več indicev kaže na to, da težko pričakovane borbe med Nizozemcem Alistairom Overeemom in Rusom Fjodorjem Jemeljanenkom ljubitelji mešanih borilnih veščin ne bodo videli. Strikeforcov prvak v težki kategoriji je v intervjuju za nizozemski portal mixfight.nl izjavil, da si trenutno želi boriti le z Brazilcem Fabriciom Werdumom. Fjodorja ni omenjal in očitno je Rus po porazu z Werdumom zanj preteklost. V primeru, da se prvi izzivalec Werdum z Overeemom zaradi poškodbe komolca ne bi mogel udariti za pas pa Nizozemec celo razmišlja o povratku v K-1, kjer je v preteklosti že pustil močan pečat. "Seveda, da kot prvak želim braniti Strikeforcov naslov. Toda če se Werdum ne bo mogel boriti, razmišljam o nastopu na K-1 World Grand Prixu,“ se glasi izjava Nizozemca, ki je v lanskem finalnem turnirju K-1 prišel med štiri najboljše, nato pa izgubil proti Maročanu Badr Hariju.

Glede na to, da Werdum načrtuje, da se bo po operaciji komolca v ring vrnil v prvi polovici drugega leta, bi se morda res lahko zgodilo, da se bo Overeem v ringu znova srečal z najboljšimi borci v K-1. Toda postavlja se vprašanje, če bo veliki K-1 turnir letos sploh na sporedu, saj imajo organizatorji velike finančne težave.

Fjodor proti Silvi
Spletni portal mmajunkie.com piše, da naj bi se Fjodor 4. decembra na Strikeforcovi prireditvi pomeril z Brazilcem Antoniom "Bigfootom" Silvo, novica sicer uradno še ni potrjena.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.