Šport
33 ogledov

Overeem krivi Fjodorjeve agente

Alistair Overeem si želi borbe proti Fjodorju Jemeljanenku. Žurnal24 main
Nizozemski gladiator Alistair Overeem se je vnovič obregnil ob Rusa Fjodorja Jemeljanenka in njegovo ekipo M-1 Global, češ da se z njim ne želi pomeriti, ker se boji poraza.

Alistaira Overeema 15. maja čaka borba proti Brettu Rogersu, a zdi se, da Nizozemca bolj kot borba z Američanom "skrbi" Rus Fjodor Jemeljanenko. "Demolition man" in "poslednji ruski cesar" že kar nekaj časa prek medijev obračunavata med seboj, tako da je to le zadnji del epizode v dolgi zgodbi, ki verjetno ne bo nikoli končana. Trenutno se namreč zdi, da je borba med Overeemom in Jemeljanenkom oddaljena svetlobna leta. Zakaj? Overeem krivca ne vidi v Fjodorju, temveč v njegovi ekipi M-1 Global, ki skrbi za organizacijo njegovih dvobojev: "Vem, da je Fjodor pravi borec. On je kot jaz in ne izbira nasprotnikov, najverjetneje je problem v agentih. Mislim, da želijo ohraniti Fjodorjev status neporaženega. Menim, da v meni vidijo grožnjo. Eden od agentov M-1 me pozna in ve, kako treniram ter česa sem sposoben," je dejal Nizozemec in med drugim dodal: "Kot sem že rekel, sta za tango potrebna dva."

Omenili smo že, da se bo Overeem 15. maja v ringu pomeril z Brettom Rogersom, ki se je nazadnje boril ravno s Fjodorjem, ta pa mu je tudi zadal edini poraz v karieri. Overeem bo proti Rogersu naslednji konec tedna po več kot dveh letih branil naslov prvaka v težki kategoriji v organizaciji Strikeforce. Nizozemec pričakuje dobro borbo, ki bo še dolgo ostala v spominu vseh ljubiteljev mešanih borilnih veščin.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.