Šport
35 ogledov

"Overeema lahko nokavtiram"

Antonio "Bigfoot" Silva je po zmagi roke vzdignil visoko v zrak. (Foto: Strikefo Žurnal24 main
Alistair Overeem z zmago proti Fabriciu Werdumu v polfinalu Strikeforcovega turnirja osmerice ni navdušil svojega nasprotnika v polfinalu, Antonia Silve. Bigfoot je celo prepričan, da Nizozemca lahko nokavtira.

Veliki spektakel Strikeforca si je v noči na nedeljo iz prve vrste American Airlines Centra v Dallasu ogledal tudi Antonio Silva, ki si je nastop v polfinalu Grand Prixa že pred nekaj meseci zagotovil z zmago proti Fjodorju Jemeljanenku. Brazilca njegov nasprotnik v polfinalu Alistair Overeem z zmago proti njegovemu rojaku Fabriciu Werdumu v četrtfinalu ni prepričal. "Pričakoval sem veliko več, videl nisem praktično nič. Overeema spoštujem, toda prepričan sem, da ga lahko nokavtiram. Dober sem v stoje in tudi na parterju, verjemite mi," je bil samozavesten Bigfoot.

Werduma ustavila poškodba

Po porazu in slovesu od turnirja se je oglasil tudi Werdum: "Na začetku druge runde sem si poškodoval koleno in to me je zelo bolelo. Imel sem probleme z vstajanjem in borbo v stoje. Če malo bolje pogledate posnetek borbe, se dobro vidi, da koleno ni na pravem mestu," je dejal Werdum in še pripomnil: "Overeem se ni želel boriti na parterju, a jaz bi lahko bolj zaupal v svojo borbo v stoje. On je imel boljšo strategijo."

The Reem tretji težkaš
Po drugem delu četrtfinala Grand Prixa je priznani spletni portal za borilne športe Sherdog.com objavil nove lestvice v vseh kategorijah. Overeem je z zmago proti Werdumu zdaj skočil na tretje mesto. Pred njim sta le še Cain Velasquez in Junior Dos Santos, ki oba nastopata za UFC. Naj le še dodamo, da je Fjodor Jemeljanenko na 9. mestu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.