Šport
10867 ogledov

Pa saj ni res! Bo o prihodnosti enega največjih talentov odločalo sodišče?

Nik Mujanović Profimedia
Odbojkarji Calcita Volleyja na uradnih tekmah letošnje sezone še niso izgubili niti niza, v zadnjih dnevih pa jim je odlično vzdušje pokvaril dopis zastopnika njihovega reprezentanta Nika Mujanovića, ki trdi, da ima mladi korektor podpisano enostransko pogodbo, tako da do njih nima nobenih obveznosti.

"Mujanović ima s klubom sklenjeno veljavno pogodbo, ki se izteče leta 2025. Svoje prve odbojkarske korake je naredil v našem klubu, se kalil skozi vse mladinske selekcije in je zadnja tri leta član prve ekipe. V tem času se je razvil v izjemnega igralca. V klubu smo bili presenečeni nad dopisom, s katerim nas je zastopnik obvestil, da ima Nik z nami enostransko in da brez obveznosti odpoveduje veljavno pogodbo. Seveda na ta dopis ne moremo pristati. V klubu poudarjamo, da ostaja pomemben član ekipe. O morebitnih pravnih vprašanjih, če bi do tega prišlo tega, pa naj odloča pristojno sodišče. Verjamemo, da bomo dosegli dogovor v obojestransko korist in nadaljevali naše dosedanje medsebojno zaupanje," so sporočili iz kluba.

Nik Mujanović | Avtor: Profimedia Profimedia
Calcit je letos v državnem prvenstvu vseh osem dvobojev dobil s 3:0, uspešen je bil tudi v pokalu challenge, z zmago pa je v torek začel tudi srednjeevropsko ligo. Proti avstrijskemu Amstettnu Mujanović ni igral.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.