Šport
21 ogledov

Pablo Sandoval po uporabi Instagrama izključen

Pablo Sandoval EPA
Igralec slovitega baseballskega kluba Red Sox Pablo Sandoval si je med tekmo vzel predah za obisk sanitarij, s seboj pa je očitno vzel tudi pametni telefon in si ogledal nekaj slik. Nekaj jih je tudi "všečkal", to pa je bilo za igralca usodno.

V ameriški baseballskih ligi MLB so pred tremi leti uvedli novo pravilo: Igralcem je med tekmo prepovedana uporaba družbenih omrežij. Zarado novega pravila se je zgodila tudi že prva izključitev. Igralec Red Soxov Pablo Sandoval bo moral počivati najmanj eno tekmo.

"Škandal" so sprožili baseballski navijači, ki so ugotovili, da je Sandoval očitno med tekmo "všečkal" slike neke ženske na družbenem omrežju Instagram. Uporabo družbenih omrežij pa je MLB prepovedala potem, ko si je vedno več igralcev z njo krajšalo čas. Povprečna tekma v ligi MLB traja kar tri ure, veliko časa pa igralci tudi presedijo na klopi.

"Človeško bitje sem, storil sem napako in se za njo opravičujem soigralcem in navijačem," je povedal skesani Sandoval. Ali je pogled na pomanjkljivo oblečeno žensko vplival na njegovo koncentracijo, Sandoval ni želel komentirati.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.