Šport
28 ogledov

Pac-Man za odtenek težji od Marqueza

Marquez Pacquiao
1/14
Reuters
Medtem ko so ljubitelji mešanih borilnih veščin v Santa Monici spremljali novinarsko konferenco Alistairja Overeema in Brocka Lesnarja ter tehtanje Caina Velasqueza in Juniorja dos Santosa pred UFC on Fox, so boksarski navdušenci s posebnim zanimanjem spremljali tehtanja Mannyja Pacquia in Juana Manuela Marqueza pred njunim tretjim medsebojnim obračunom.

Filipinski narodni heroj Manny Pacquiao in nevarni Mehičan Juan Manuel Marquez se bosta v nedeljskih zgodnjih jutranjih urah po slovenskem času pomerila v sloviti MGM Grand Garden Areni v Las Vegasu. Pac-Man bo v tretjem medsebojnem obračunu proti Marquezu branil naslov svetovnega prvaka po verziji WBO. Njuno prvo srečanje leta 2004 se je končal brez zmagovalca, leta 2008 pa je po deljeni sodniški odločitvi zmagal Pacquiao. Njun tretji obračun naj bi tako dokončno razrešil vse dvome o zmagovalcu. Zgornja dovoljena teža na tehtanju je bila 65 kg, oba borca s tehtnico nista imela težav (Pac-Man 64,8 kg, Marquez 64,4 kg) in komaj čakata, da stopita v ring in pokažeta svoje znanje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.