Šport
20 ogledov

Pacquiao skupaj z ženo zajokal na TV

Pacquiao Las Vegas Nevada jok Youtube
V ponedeljek smo poročali o odločitvi filipinskega boksarja Mannyja Pacquiaa, ki po nokavtu proti Juanu Manuelu Márquezu ne namerava ugoditi prošnjam svoje matere in žene. Ti sta ga namreč pozvali, naj po bolečem porazu rokavice obesi na klin. Zdaj se je na spletu pojavil posnetek jokajočega boksarja, ki se je iz Las Vegasa javljal za filipinsko televizijo GMA.

"Ne skrbite, spet se bom dvignil. Še enkrat se bom boril. Bitka se še ni končala," je ob svojem povratku v Manilo, kjer ga je poleg številnih navijačev in politikov sprejel podpredsednik države Jejomar Binay, dejal Manny Pacquiao.

Filipinci so lahko po šokantnem nokavtu njihovega ljubljenca, ki ga je v Las Vegasu premagal Juan Manuel Márquez, v živo spremljali solze njegove žene Jinkee, ki se je pred kamerami zlomila med pogovorom za filipinsko televizijo v Las Vegasu.

"Ko gre tvoj mož od doma, včasih ne moreš niti zaspati, ker se ne vrne domov," je še uspela izdaviti Jinkee, potem pa se razjokala na moževi roki. "Manny, mislim, da si to zasluži odgovor nekoga, ki ima rad Jinkee. Kaj bi ji povedal, Manny?" je navidez hladnega boksarja izzvala novinarka.

Premagale so ga solze

"Razjokal se bom," je dejal Pacquiao, ki je nekaj časa še zadrževal solze. "Dobro sem, hvala bogu. Hvala tudi navijačem za njihove želje in njihovo brezpogojno podporo. To je res zelo ..." je še uspel povedati Pacquiao, preden se je ustavil.

"V redu je, Manny, razumemo, če boš jokal," so mu dejali iz studia. "Filipinci ti želijo povedati: 'S tabo smo bili takrat, ko si bil na vrhu, ko si zmagoval. Zdaj smo s teboj bolj kot kdajkoli.' Zelo smo ponosni nate, Manny, in radi imamo tvojo družino. V naših srcih boš vedno šampion, ne glede na to, kaj se je zgodilo včeraj."

Po krajši prekinitvi je Pacquiao nadaljeval: "Dobro sem, samo nisem želel prizadeti svoje družine in razočarati vseh navijačev, ki so me podpirali. Želel sem jih razveseliti, zdaj pa so vsi žalostni. Ampak to zame ni težava, sprejel bom to. To je moje delo ... To je moje delo in to moram sprejeti. Moral je priti tudi ta dan, ko sem izgubil. Toda, ko sem videl reakcije Filipincev, večina katerih je jokala, tako kot moja družina, me je prizadelo."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.