Šport
32 ogledov

Pajo odprl trgovino za velike

1/8
Žurnal24 main
Rokometni reprezentant in igralec RK Celja Pivovarne Laško, Aleš Pajovič, misli tudi na svojo prihodnost. V centru Celja je odprl trgovino s športnimi oblačili priznanih blagovnih znamk.

Rokometni reprezentant in igralec RK Celja Pivovarne Laško, Aleš Pajovič - Pajo, se je podal v poslovne vode. V centru Celja je odprl trgovino s športnimi oblačili priznanih blagovnih znamk, prvi kupci pa so bili seveda soigralci, med njimi tudi Uroš Zorman, Aljoša Rezar, Miladin Kozlina, Miha Gorenšek in še nekateri drugi, saj je Pajo poskrbel, da velikih številk zanje ne bo zmanjkalo. "Fantje so navdušeni, saj so se vedno pritoževali, da težko najdejo primerne velikosti zase," je ob odprtju povedal Pajo ter poudaril, da je seveda vabljen tudi nežnejši spol. Če ne zaradi oblačil, pa prav gotovo zaradi dejstva, da se bodo v trgovini zadrževali tudi znani rokometaši.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.