Šport
93 ogledov

Pajo: "Z Metličićem bi bili res dobri"

Aleš Pajovič in Carlos Prieto. (Foto: Gregor Katič) Žurnal24 main
Ni več dvoma, da bo Petar Metličić okrepil Celje Pivovarno Laško. Njegovi bodoči soigralci se veselijo njegovega prihoda in igrajo pripravljalne tekme. Ta konec tedna v Velenju.

Celjski rokometaši nadaljujejo igranje pripravljalnih tekem. Ta konec tedna jim jih zagotavlja Jarnovičev memorial v Velenju. Prvo srečanje so izgubili proti švicarskemu prvaku Kadettnu z 31:38. To je bila za Celjane šele druga tekma, zato so tresoče roke, manjša uigranost in zgrešene podaje razumljivi. "Malo se nam pozna še neuigranost, nismo še imeli veliko tekem, imamo pa precej novih igralcev," pravi Aleš Pajovič.

Aleš Pajovič se je zelo razveselil bronaste kolajne na EP za mladince: "Fantom vsa čast. Vratar Urban Lesjak se je izkazal tudi na dveh naših prijateljskih tekmah, tako da sem vesel in bi bilo super, če bi spet uveljavili koga iz domače rokometne šole."

Pajo bo očitno kmalu sodeloval v ponovljeni sestavi zunanje linije iz Ciudad Reala. Ob njem še Uroš Zorman in Petar Metličić, čigar prihod je le še vprašanje časa. "Če se nam bo pridružil še Petar Metličić, kot se govori, bo to zares dobra ekipa. Ampak brez uigranosti to ne šteje nič," je realen pivovarski levi zunanji.

 "Na položaju desnega zunanjega je Renato Vugrinec osamljen, pri ritmu dveh tekem na teden bo težko zdržal. Mladi Žiga Mlakar bo moral še malo delati, menim, da potrebujemo še enega kakovostnega igralca. Metličić igra dobro tako v obrambi kot v napadu in bi bil res primerna okrepitev," je sklenil večni zabavljač Aleš Pajovič.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.