Šport
28 ogledov

Pajovič in Zorman nič več pivovarja

Žurnal24 main
Rokometni klub Celje Pivovarna Laško je prekinil sodelovanje z Alešem Pajovičem in Urošem Zormanom.

Kot so v ponedeljek sporočili iz kluba, so se za prekinitev odločili, ker igralca nista podpisala aneksa k pogodbi, s katerim bi se jima tako kot preostali ekipi zamrznil del plače do zastavljenih ciljev.

Kot so še zapisali v klubu, igralca nista pristala na sporazumno prekinitev pogodbe, zato se je za prekinitev odločila uprava. "Zavedamo se, da je takšna prekinitev neprijetna tako za klub kot za igralca, vendar je bila to edina možna rešitev, ki so jo soglasno podprli vsi člani upravnega odbora, saj se s tem jasno postavljajo enaka pravila za vse igralce in člane kluba," so med drugim zapisali v celjskem klubu.

V sporočilu za javnost so pivovarji zapisali še, da si želijo, da bi se z igralcema razšli na primeren način, saj sta oba klubu veliko dala, in da poskušajo razumeti tudi njun položaj, a morajo pravila veljati za vse in posamezniki so lahko le del teh pravil.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.