Šport
14 ogledov

Panika je odveč, Messi kmalu spet zdrav

(Foto: Reuters) Žurnal24 main
Vsem, ki so spremljali petkov trening argentinske nogometne reprezentance, je za trenutek zastal dih, po tem ko je Leo Messi po trku s Javierjem Mascheranom obležal na tleh.

Argentinska nogometna reprezentanca se je za las izognila katastrofi. Zvezdnik Lionel Messi je namreč moral v petek zapustiti trening ekipe, ko je po trčenju s Javierjem Mascheranom dobil udarec v desno koleno.

Selektorja Maradono je zajel nenaden veliki strah, vendar pa ga je reprezentančni zdravnik takoj pomiril. Razlogov za preplah ni, saj se Messi ni huje poškodoval in bo zanesljivo igral na ponedeljkovi prijateljski tekmi Argentine proti Kanadi, ki sodi v sklop priprav pred svetovnim prvenstvom v nogometu v Južnoafriški republiki. Argentinci bodo prihodnji petek odleteli proti Afriki.

"Messi se dobro počuti. Dobil je le udarec, ne gre za nič hujšega," je dejal predstavnik ekipe Nicolas Otamendi.

Moštvu sta se v bazi pri Buenos Airesu v petek pridružila Juan Sebastian Veron (Estudiantes) in Sergio Aguero (Atletico Madrid), manjkajo pa trije nogometaši, ki jih drevi v Madridu čaka finalni obračun lige prvakov med Interjem in Bayernom. Z reprezentanco zato ne trenirajo igralca Interja Walter Samuel in Diego Milito ter Martin Demichelis (Bayern).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.