Šport
12 ogledov

Pariški zmikavti Del Potru ukradli vreden spominek

juan martin del potro Reuters
Argentinskega teniškega igralca Juana Martína del Potra so na pariški železniški postaji, od koder se je napotil na zaključni turnir v London, okradli.

Neljubi dogodek se je pripetil na postaji Gard du Nord v Parizu, kjer se je Argentinec Juan Martín del Potro pripravljal za pot v London, a prijazno ustregel želji mimoidočih po avtogramu.

"Opravljal sem 'check-in' za potovanje z vlakom, nato pa so me prosili za avtogram. Obrnil sem se, da bi se podpisal, v tistih 20 sekundah pa so mi ukradli kovček," je v izjavi sporočil nesrečni Argentinec.

Petouvrščeni igralec z lestvice ATP se je od pariškega mastersa poslovil v četrtfinalu, kjer ga je v petek izločil Roger Federer. Poleg potnega lista, denarja in drugih reči so mu zmikavti ukradli tudi zelo poseben rožni venec.

"Blagoslovil ga je papež Frančišek, nosil sem ga povsod, to mi je pomenilo največ," je razkril Argentinec, ki je svojega rojaka spoznal med turnirjem v Rimu na začetku leta. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.