Šport
13 ogledov

Paul dobil naslednika

1/10
Žurnal24 main
Vedeževalska hobotnica Paul, ki je zaslovela med letošnjim svetovnim prvenstvom, je dobila naslednika. Kako se je Paul II znašel v svojem novem domovanju, si oglejte v galeriji.

Svetovno znana vedeževalska hobotnica Paul, ki je pravilno napovedovala izide nemške in nekaterih drugih reprezentanc na letošnjem nogometnem svetovnem prvenstvu v Južnoafriški republiki, je dobila svojega naslednika. Mlajši in manjši Paul II je v sredo našel svoj prostor v akvariju v nemškem Oberhausnu. Delavci v akvariju so, spet z neposrednim televizijskim prenosom, petmesečnega Paula II, ki prihaja iz francoskega Montpelliera, naselili v svojem "novem stanovanju".

Paula II čaka težko delo, če bo želel naslediti svojega slavnega predhodnika. Slednji je dosegel tako slavo, da bodo o njem posneli celo film, na Elbi so po Paulu že poimenovali ulico. Španci, ti so na SP v nogometu osvojili svoj prvi naslov in Paul je to pravilno napovedal, pa so Nemcem zanj po SP ponujali 35 tisoč evrov, da bi ga preselili v enega svojih akvarijev. Na koncu je Paul postal "le" častni meščan mesteca Carballino.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.