Šport
13 ogledov

"Pekel za angela, Zavec kralj"

Dejan Zavec bo naslov branil v Sloveniji. (Foto: Nani Matjašič)
1/5
Žurnal24 main
"Angel je dobil batine", "Hlatswayo pokopan" in "Pekel za angela – Zavec je kralj" so bili naslovi južnoafriškega tiska po zmagi Dejana Zavca nad Isaacom Hlatswayom.

Sprejem na Ptuju

Svetovnega boksarskega prvaka Dejana Zavca je na Ptuju pred mestno občino, kljub velikemu sneženju, pričakalo več kot 3500 ljudi. "Dejan, Dejan, Dejan," je odmevalo, ko se je pripeljal v rimski opravi s konjsko vprego. Župan Ptuja Štefan Čelan mu je ob tej priložnosti predal visoko priznanje mestne občine, lik svetega Jurija. Tudi predsednik Športne zveze Ptuj mu je predal velik pokal v čast njegovega izjemnega športnega dosežka. "Naslov svetovnega prvaka je le kapljica v morju v primerjavi s tem, kaj ste mi pripravili vi, dragi Ptujčani," je med drugim, skromno kot vedno, dejal naš šampion. V galeriji Slon na Ptuju pa so odprli spominsko razstavo v čast svetovnemu prvaku, od začetka njegove kariere do sanjskega uspeha. Razstavo je odprl njegov prvi trener Ivan Pučko.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.