Šport
3597 ogledov

Pesti letele na vse strani, noro, kaj je medtem počel eden od igralcev

Twitter
Mladi hokejist se je med divjim pretepom raje osredotočil na "premagljivega" nasprotnika.

Nenavadni prizori so zaznamovali zaključek obračuna mladih hokejistov na turnirju U18 v Bangkoku, kjer sta si nasproti stali reprezentanci Hong Konga in Tajske.

Slednja je tekmo dobila s 3:0, med rokovanjem pa je med igralci prišlo do množičnega pretepa. Povod za fizični spopad naj bi bile besede, ki jih je hokejist Hong Konga izrekel igralcem nasprotne ekipe.

V pretep so bili udeleženi domala vsi hokejisti na ledeni ploskvi, eden izmed njih pa se je v žaru borbe spopadel kar z nevidnim nasprotnikom.

Tajski hokejist s številko 24 na hrbtu je nekaj metrov stran od središča dogajanja divje udrihal v prazno in pretepal zrak, zaradi česar je postal tarča posmeha na spletu.

 | Avtor: Print Screen Print Screen

"Nihče se ni želel tepsti z njim, zato je vzel stvari v svoje roke. V svoji glavi se z nekom pretepa," se je norčeval nek uporabnik Twitterja.

"Nisem povsem prepričan, ali številka 24 zmaguje ali izgublja, vendar zelo cenim njegov trud. Glede na spremembo smeri udarcev sklepam, da je v nekem trenutku nasprotniku dopustil, da se je pobral na noge, kar je začetniška napaka," je komentiral drugi.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
  • miha.z 09:06 04.avgust 2023.

    Zgleda, da jih je že parkrat dobil, pa se mu je mal odpelal :)