Šport
2 ogledov

Petre pač nič ne ustavi

1/27
Žurnal24 main
Tudi sibirske razmere na Rogli naše najboljše smučarske tekačice niso zaustavile na poti do novega izvrstnega rezultata. V videoprispevku si lahko ogledate, v kako težavnih razmerah je potekalo tekmovanje.

Temperatura zraka se je gibala okrog -15 stopinj Celzija, a močan veter in sneg sta dala občutek, da je še precej bolj mrzlo. Pred prvo tekmo so bile vse naše smučarske tekačice nekoliko nervozne, med samim tekmovanjem pa zelo vesele spodbujanja gledalcev.

Teh je bilo sicer manj od pričakovanj: verjetno je k temu pripomoglo prav slabo vreme. Maja Benedičič, Alenka Čebašek in Katja Višnar so tekmovanje zaključile že po kvalifikacijah. "Imam probleme," je po tekmi s težavo dejala Višnarjeva in kasneje pojasnila, da sta jo popolnoma razorožila astma in bronhitis. "Če bi bila tekma kjerkoli drugje, ne pri nas, sploh ne bi štartala," je še dodala.

Vesna Fabjan je bila z rezultatom zadovoljna, še bolj kot njej pa se je smejalo Petri Majdič. Kaj nam je dejala po dopinški kontroli po tekmi, si lahko ogledate v videoprispevku.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.