Šport
37 ogledov

Pijani Guti povzročil prometno!

Jose Maria Guti
1/12
Žurnal24 main
Nekdanji nogometaš Reala Madrida, (ne)priljubljeni José Maria Guti, je bil v Istanbulu udeležen v prometni nesreči. Močno pijan je kasneje hotel napasti še novinarje! Poglejte v videih in galeriji.
TUKAJ je galerija, TUKAJ pa je video dogodka!

Lahko vzameš Gutija iz Madrida, ne moreš pa vzeti Madrida iz Gutija. Nekdanji nogometaš madridskega Reala je v zgodnjih nedeljskih urah pijan povzročil prometno nesrečo, v kateri pa na srečo ni bilo poškodovanih. Nogometaš Bešiktaša se je le nekaj ur po domači zmagi nad Bursasporjem (1:0) udeležil večerje z nekaterimi soigralci in funkcionarji kluba, zabava pa se je nato nadaljevala v eni izmed znanih diskotek v Istanbulu.

Po poročanju dnevnika Milliyet se je nesreča zgodila blizu diskoteke, okrog štirih zjutraj po lokalnem času. Guti se je s svojim belim range roverjem zaletel v avtobus, po poročanju turških medijev pa naj bi močno presegel dovoljeno mejo alkoholiziranosti, saj naj bi Španec "napihal" kar 2,71 promila, zaradi česar so mu policisti za šest mesecev odvzeli vozniško dovoljenje in zaračunali še okrog 280 evrov kazni.

Bešiktaš je na svoji spletni strani hitro objavil skopo novico, v kateri so zapisali, da je bil "Guti udeležen v prometni nesreči, a je z njegovim zdravjem vse v redu. Zdaj je doma in počiva." Verjamemo.

Najnovejši video - Gutijeva reakcija po nesreči in napad na novinarje:

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.