Šport
7 ogledov

Piksi zabil s klopi!

Piksi zna še vedno zabiti. © AFP Žurnal24 main
Dragan Stojković - Piksi, ena od petih zvezdic beograjske Crvene zvezde, je na zadnji tekmi japonske nogometne lige dokazal, da zna kljub svojim 44 letom še vedno zadeti.

Nekdanji kapetan jugoslovanske nogometne reprezentance, Dragan Stojković - Piksi, trenutno dela kot trener japonskega prvoligaša Nagoye. Pri svojih 44 letih je dokazal, da še vedno ni izgubil nogometnih veščin, ki so mu prinesle slavo.

Piksijeva ekipa je prejšnji teden gostovala pri Yokohami, kjer je bila poražena z izidom 2:1. Popularni nogometni strokovnjak je svojim igralcem konkretno pokazal, kako se žoga spravi v mrežo. Stal je ob igrišču pri svoji klopi, kakšnih 40 metrov od nasprotnikovih vrat, ko se je žoga prikotalila mimo njega. Iz prve je ustrelil ter brez težav zatresel mrežo Yokohame. Čeprav gol seveda ni bil priznan, je Piksi prejel ovacije domačih navijačev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.