Šport
26 ogledov

Pivski team building Hrvatov

Slavko Goluža je glavna tarča kritik na Hrvaškem, saj se rokometaši niso uvrstil Reuters
Hrvaški mediji so se razpisali, da hrvaški rokometaši pred odločilno tekmo za odhod na olimpijske igre na svetovnem prvenstvu do poznih večernih ur popivajo in kadijo.

Hrvaško na SP v rokometu na Švedskem v torek čaka obračun s Poljsko, ki lahko odloča tudi o uvrstitvi med najboljših osem in možnosti odhoda na olimpijske igre v Londonu. Hrvaški mediji so poročali, da so si varovanci Slavka Goluže po porazu s Švedi, ki jih je izločil iz boja za kolajne, dali duška in popivali do poznih večernih ur.

Na pisanje novinarjev so se ostro odzvali tako rokometaši kot trener, ki pravijo, da takšno pisanje v ekipo vnaša le dodaten. Slavko Goluža je zanikal nešportno obnašanje rokometašev: "Skupaj smo se odpravili na sprehod in si privoščili pivo. Lokal smo zapustili ob 23.15, kot je bilo dogovorjeno."

Krožni napadalec Igor Vori je bil do novinarjev bolj oster: "Po neuspehu iščete dlako v jajcu. Tu se v lokalih lahko kadi, spili pa smo tudi eno pivo. To je bil navaden team building. Med drugim smo se pogovarjali tudi o tekmi proti Poljski. V hotelu smo bili že ob 23.30."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.