Šport
12 ogledov

"Ples iz heca"

Naj se danes čim večkrat pleše in Slovenija bo šla naprej v osmino finala. (Foto Žurnal24 main
Slovenski nogometaši ob vsakem zadetku na svetovnem prvenstvu zaplešejo in zapojejo. To so v Južnoafriški republiki storili že trikrat. Nazadnje ob golu Zlatana Ljubijankiča v petek proti ZDA.

"To je naš ples. Prej smo se dogovorili, da ga bomo izvajali, če zadenemo,“ nam je o tem ritualu povedal Zlatan Ljubijankić in razložil: "Prišel je iz nekega heca. Šalili smo se na račun enega izmed soigralcev, vendar ne bi govoril, za koga gre. Zraven pojemo še pesmico, ki je prav tako šaljiva,“ je s smehom na ustnicah pripovedoval napadalec belgijskega Genta, ki je proti Američanom dosegel svoj peti reprezentančni gol.

Tudi Robert Koren po pričakovanju ni želel razkriti ozadja te, zdaj že znamenite, proslave. "To je le dokaz tega, kakšna klapa smo, in je nastalo povsem spontano,“ je dejal kapetan. Slovenci so imeli v soboto na sporedu regeneracijo, že v nedeljo pa se začne priprava na sredino tekmo z Anglijo.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.