Šport > Nogomet
164 ogledov

Po Kostelićevi na tapeti še Modrić

luka modrić EPA
Hrvaško javnost je pred dnevi razburkal incident v katerega je bila vpletena smučarska šampionka Janica Kostelić, ki so jo žalili navijači Hajduka. Torcida je zdaj preusmerila pozornost na kapetana nogometne reprezentance Luko Modrića.

"Luka Modrić, govno majhno," so v Splitu vzklikali pristaši Torcide, ki kapetanu hrvaške izbrane vrste zamerijo, da je na zadnjem sojenju proti vplivnemu Zdravku Mamiću, ki mu očitajo finančno oškodovanje Dinama, v veliki meri spremenil dozdajšnje trditve. Na večino vprašanj je Luka Modrić sicer odgovarjal, da se zadev ne spomni.

Navijači Hajduka so bili v zadnjih dneh že pogosto v hrvaških medijih, razlog je verbalni napad na najuspešnejšo hrvaško smučarko Janico Kostelić. Zaradi tega je bilo aretiranih 12 oseb, od tega dve maloletni.

"Za verbalni prekršek - zapor; za lažno pričevanje in sodelovanje v ropu - kapetanski trak reprezentance. Dokler je sistem takšen, se borba ne bo nehala. Sramota hrvaške države niso fantje, ki žalijo politike in napadajo mafijo, ampak je sramota pravne države, da Luka Modrić svobodno hodi naokoli in ni ničesar obtožen. Pokažite nam, da ulica ni edina rešitev," sporočajo iz Torcide.

Nekateri od navijačev tudi zahtevajo, da se Modrić odpove kapetanskemu traku Hrvaške.