Šport
9905 ogledov

Po kraji golih fotografij še žrtev spektakularnega vloma

diletta leotta Profimedia S tega balkona so vlomilci vstopili v stanovanje.
Najslavnejša italijanska športna novinarka res nima sreče.

Potem ko so pred mesecem dni svet obšle njene gole fotografije, se je najlepša športna novinarka na svetu Diletta Leotta spet znašla na udaru nepridipravov. Tokrat ji življenja niso zagrenili hekerji, temveč vlomilci, ki so ji iz njenega stanovanja v devetem nadstropju stavbe v Milanu odtujili dragocenosti v vrednosti 150.000 evrov.

Predrzneži so v luksuzno domovanje v središču milanskega nočnega življenja vstopili skozi balkon, kar ni bila lahka naloga, saj se stanovanje nahaja kar 30 metrov nad tlemi.

Odnesli so osem ročnih ur, od tega štiri prestižne znamke Rolex, nakit, 6000 evrov gotovine in nahrbtnik z dokumenti ter kreditnimi karticami. Šlo naj bi za profesionalce, ki so v kratkem času uspeli vdreti v manjši sef.

Policija je na kraju zločina odkrila dvoje prstne odtise, obstaja pa velika verjenost, da sta imela vlomilca vsaj še enega pomagača. Preiskava je trenutno v teku. "Res grozna reč, tega ne bi privoščila niti najhujšemu sovražniku," je incident pospremila lepotica.

Leotta je ena najslavnejših športnih novinark na svetu in spletna influencerka. Njenemu instagram profilu, kjer redno objavlja fotografije iz profesionalnega in zasebnega življenja, sledi več kot 6,6 milijona ljudi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#MilanoNeverStops 💪🏼♥️

A post shared by 🌸Diletta Leotta🌸 (@dilettaleotta) on

Komentarjev 1
  • Avatar Bellionka
    Bellionka 00:51 12.junij 2020.

    Dobrodošli na najboljšem spletnem mestu za zmenke == www.Hosset.Com