Šport
43 ogledov

Po porazu se je želela ubiti

ronda rousey Youtube
Ameriška zvezdnica mešanih borilnih veščin, Ronda Rousey, je po nepričakovanem porazu proti Holly Holm razmišljala o tem, da bi končala svoje življenje.

Ronda Rousey, nekdanja UFC prvakinja v bantamski kategoriji, je v prvem televizijskem intervjuju po izgubi šampionskega pasu spregovorila o posledicah svojega presenetljivega poraza proti rojakinji Holly Holm.

Rouseyjeva, ki je na dvoboju utrpela takšne poškodbe, da je imela težave pri jedi, je gostovala v pogovorni oddaji Ellen DeGeneres Show. S solzami v očeh je razkrila, kaj se ji je podilo po glavi po tem, ko je izgubila status nepremagljive šampionke.

''Sedela sem v kotu ambulante,'' je čustveno pripoved začela Rouseyjeva. ''Sedela sem v kotu in razmišljala 'če nisem to, kdo sploh sem?' Dobesedno sem razmišljala o tem, da bi se ubila. V tisti sekundi sem si mislila 'ničla sem... brez tega nikomur ne bo mar zame,'' je dodala 29-letnica.

Občutki so, pojasnjuje Rouseyjeva, hitro minili. ''Pogledala sem gor in videla svojega fanta (Travis Browne, op. a.). Razmišljala sem, da si želim njegove otroke. Ostati moram žive. Ne vem, če bi mi uspelo brez njega,'' je povedala Američanka, ki je v porazu našla pozitivno izkušnjo. 

''Za nikogar ni dobro, če ves čas zmaguje. Morda sem morala vsem pokazati, da se lahko poberem. Iskreno menim, da sem še vedno nepremagana. Poraz je stvar izbire. Vsakdo kdaj pa kdaj izgubi, a moja odločitev je, da sem vedno nepremagana,'' je sklenila Rouseyjeva.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.