Šport
48 ogledov

Po vstopnice za Planico na SŽ

Planica 2015 Anže Petkovšek
Vstopnice za planiške skakalne tekme ob koncu sezone svetovnega pokala gredo zaradi uspehov Petra Prevca in druščine za med.

Čeprav so veliko vstopnic že razprodali, jih nekaj lahko navijači še lahko dobijo - tudi v povezavi s tradicionalno potjo v Planico, kakršno so poznali nekoč, z vlakom.

Slovenske železnice so sporočile, da imajo na voljo dodatne vstopnice za planiško prireditev, ki pa jih je mogoče kupiti samo v paketu z železniško vozovnico.

Ljubitelje športa in vlakov vabijo, da pridejo v Planico nekoliko drugače, tako da se pridružijo projektu Trajnostnega razvoja in v Planico odpotujejo z vlakom. Za obiskovalce smučarskih skokov so pri SŽ za 19. in 20. marec pripravili posebne popuste za vožnjo z vseh postaj do Jesenic oziroma do Hrušice, povratne vozovnice bodo na voljo po polovični ceni, otroci do 12. leta pa bodo potovali brezplačno.

Pet dodatnih vlakov

Na skakalni konec tedna bo na Jesenice vozilo tudi pet dodatnih vlakov, trije v soboto, dva pa v nedeljo. Ustavili bodo na postaji Hrušica, od tam do Planice pa se bo mogoče odpeljati s posebnimi avtobusi, še sporočajo SŽ.

Ljubitelji športa lahko te vstopnice kupijo v infocentrih na železniških postajah v Ljubljani, Celju in Mariboru, ob nakupu vstopnice pa bodo prejeli 50-odstotni popust pri nakupu železniške vozovnice za dve osebi za katerokoli relacijo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice