Šport
1323 ogledov

Po zmagi plesale gole

Niki Connor in Niki Ghazian. Njune atribute preverite v dodani galeriji. Še pose
1/36
Žurnal24 main
Predstavljamo vam seksi športnici iz moštva Temptations, Niki Connor in Niki Ghazian. Vroči dekleti, ki se ne bojita za svoje nohte, sta s kolegicami po zmagi goli plesali pod prho. Ne spreglejte galerije!

Pred časom smo vam predstavili LFL oziroma Lingerie Football League, letos znova obujeno žensko prvenstvo v ameriškem nogometu. Danes vam ponujamo vpogled v zakulisje najbolj vročega ameriškega nogometa. V ligi nastopa 10 ameriških klubov. Igrajo sedem na sedem. Vsak petek je s televizijskim prenosom na sporedu ena tekma. Da bi bila liga še bolj gledana, ekipe tvorijo sama vroča in seksi dekleta, številne med njimi so nekdanje manekenke ali Playboyeve zajčice. Predstavljamo vam igralki ekipe Los Angeles Temptations, Niki Ghazian in Niki Connor. V galeriji se lahko prepričate, da gre za postavni blondinki iz Kalifornije, ki sta kot nalašč za poziranje in očitno tudi za ameriški nogomet. Dekleti trdita, da sta se za LFL odločili, da bi ostali v čim boljši fizični pripravljenosti. Skupaj s soigralkami sta v prvi tekmi sezone nasprotnice iz Denver Desire premagali s 26:19.

Po zmagi nad Denverjem smo bile tako vesele, da smo v slačilnici plesale gole in gole odigrale nekaj akcij.
Niki Ghazian
"Treniramo mnogo bolj, kot si mislite. Da si igralka v LFL, moraš veliko žrtvovati. Treniramo trikrat na teden po štiri ure. Ko nismo na skupnem treningu, treniramo same," na kritike, da ne gre za pravi šport, temveč le za prerivanje seksi deklet, odgovarja Niki Ghazian. "Ameriški nogomet je fizično in psihično najbolj težak šport." Niki Connor jo dopolni, da je nogomet v LFL dodatno težak še zaradi enega razloga: "LFL ni le nogomet. Ni dovolj, da smo zelo atletske in lahko igramo ta kontaktni šport, moramo tudi dobro izgledati. Na preizkus so prišla tako dekleta, ki so bila privlačna, a so se bala za svoje nohte, kot tudi dekleta, ki niso bila lepa, a so bile prave športnice. Za LFL potrebuješ oboje. Sama prej nisem bila pretepačica, zdaj pa igram na liniji. Če želiš igrati to igro, moraš poiskati barabo v sebi."

V pogovorih z novinarji (moškega spola) se dekleta iz LFL ne morejo izogniti vprašanjem, kot je naslednje. Se po tekmi skupaj prhate gole? "Seveda," izstreli Niki Ghazian. "Po zmagi nad Denverjem smo bile tako vesele, da smo v slačilnici plesale gole in gole odigrale nekaj akcij. Še dobro, da kateri od nas pod prho ni spodrsnilo. Bilo je noro zabavno!" Ja, za LFL morajo dekleta biti tudi drzna in brez sramu. Ghazianova Niki to gotovo je, saj je priznala tudi: "Ja, seksala sem tudi že na javnem mestu. Nekega večera ob robu 15-metrskega klifa v Malibuju. Če bi naju malo zaneslo, bi bila mrtva. Bilo je super."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.