Šport
14 ogledov

Počasi korak za korakom

(Foto: Pokernews.com) Žurnal24 main
Tokrat o nasvetih Tyrona Krosta o tem, kako se lahko tudi vi uvrstite na prvenstvo Aussie Million, kaj vse si lahko priigrate v veselem decembru ter cel kup drugih reči.

Tyron Krost o tem, kako lahko prek satelita pridete na Aussie Millions
Pri PartyPokru so že začeli z organizacijo satelitskih turnirjev za januarsko prvenstvo Aussie Millions in če je kdo, ki ga lahko povprašate o tem, kako se prek njih uvrstiti nanj, je to zagotovo Tyron Krost. Član njihove ekipe profesionalcev je lani prav prek enega od satelitov prišel do svojega paketa za AM, kot pa da mu to še ne bi bilo dovolj, je nato celo slavil na Glavnem turnirju in si priigral kar dva milijona avstralskih dolarjev nagrade.

V svojem zadnjem blogu je z nami delil nekaj svoje modrosti o tem, kako se prek satelita uvrstiti na velik turnir: "Dobro pravilo, ki sem se ga držal na začetku kariere, je bilo, da nisem nastopal na turnirjih, kjer je prva nagrada presegala moje celotno stanje na računu. Sateliti imajo številne prednosti, ko si enkrat priigrate svoj paket, vam ni treba storiti nič več. Ni se vam treba beliti glave o tem, kako boste spravili denar za prijavnino na prizorišče, kje boste spali ter kako boste prišli tja. PartyPoker namreč poskrbi za vse, prijavi vas, vam priskrbi sobo ter za nameček doda še kakšno zabavo ali dve. Vse, kar morate storiti, je, da si rezervirate letalsko vstopnico in to je vse! Pred časom sem se prek PartyPokra prebil tudi na prvenstvo WSOP in naj vam povem, da zdaj, ko si moram sam organizirati vse okrog nastopov na turnirjih, prav pogrešam čase, ko so pri Partyju vse uredili zame."

In zakaj ne bi tega izkusili tudi vi, sateliti različnih nivojev in prijavnin vas namreč vsak dan čakajo na PartyPokru, tisti z nekoliko globljimi žepi pa si lahko vsako nedeljo za 640 $ privoščite neposredne boje za AM pakete.

"Za začetek mislim, da je najbolje, da začnete pri satelitu, ki se ponaša s takšno prijavnino, kolikor znašajo običajni turnirji, na katerih ponavadi nastopate. Tako se boste kar najhitreje in najlažje znašli na njih ter nato tudi naredili naslednji korak proti svojemu paketu." Vse, kar je v svoji zadnji objavi zaobjel Tyron, pa si lahko preberete v njegovem blogu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.