Šport
27 ogledov

Počitek in poroka z Jeleno

Jelena Ristić Reuters
Poškodba Novaka Đokovića, ki jo je skupil na dvoboju Davisovega pokala proti Juanu Martinu del Potru, ni resnejše narave. Srbski zvezdnik bo počitek izkoristil za poroko z dolgoletno prijateljico Jeleno Ristić.

Navijače trenutno najboljšega teniškega igralca Novaka Đokovića je močno zaskrbela njegova poškodba hrbtne mišice na tekmi Davisovega pokala proti Argentini. Čeprav je moral predati dvoboj proti Juanu del Potru in s tem Argentincem omogočil napredovanje, pa je naslednji dan navijače razveselil z novico, da poškodba ni resnejše narave.

"Poškodba ni tako huda, kot smo sprva mislili, a zahteva počitek. Gre za delno natrgano hrbtno mišico, zaradi katere bom moral nekaj časa počivati. Ker ne nameravam tvegati in stanja poslabšati, še ne morem točno napovedati, kdaj se bom vrnil na igrišča. Najbrž pa bom moral izpustiti turnirja na začetku naslednjega meseca v Šanghaju in Pekingu," je dejal Đoković in napovedal, da bo počitek izkoristil za poroko z dolgoletno prijateljico Jeleno Ristić.

Srbski športni zvezdnik je v nedeljo zabeležil šele svoj tretji poraz v sezoni (ima 64 zmag), dva od teh pa sta bila posledica različnih poškodb, zaradi katerih je moral predati dvoboja proti Andyju Murrayu in Del Potru. Edini pravi poraz je zabeležil v Parizu, ko ga je ugnal Roger Federer.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.