Šport
36 ogledov

Poker bejba: Michelle Orpe

1/6
Žurnal24 main
Nadaljujemo s predstavitvami poker bejb. Tokrat je na vrsto prišla Michelle Orpe.

Plavolasa seks bomba Michelle Orpe je začela svojo poker kariero v kultni TV oddaji Poker Night Live. Službo v tej oddaji je sprejela, preden je sploh znala igrati poker. To je, še preden se je oddaja sploh začela, sprožilo spletno kampanjo nekaterih ljubiteljev oddaje, ki so želeli, da se odgovorni "znebijo trapaste blondinke".

Michelle je odreagirala tako, da jim je ponudila možnost, da se čez tri mesece spopadejo z njo v posebnem tekmovanju "Premagaj gostitelja". Tam je zmagala kar 60 odstotkov svojih dvobojev in si s tem pridobila spoštovanje ljubiteljev oddaje in pokra nasploh. Orpova je postajala vedno bolj in bolj popularna, zato so ji pri PokerStars ponudili delo pri seriji European Poker Tour. Ponudbo je sprejela in tako v poker skupnosti postala še bolj znana.

Michelle ima tudi sama nekaj dobrih rezultatov, predvsem iz ženskih turnirjev. Tako je bila 10. na turnirju European Ladies Championship, za kar je dobila dva tisoč dolarjev, še lepši uspeh pa ji je uspel na turnirju World Woman’s Ope, kjer je bila peta in si prislužila sedem tisoč dolarjev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.