Šport
25 ogledov

Poker bejbe: Beth Shak

Beth Shak. (Foto: Pokernews.si) Žurnal24 main
Poker profesionalka Beth Shak se je pred kratkim pojavila v TV šovu televizijske mreže CBS z naslovom ‘Millionaire Matchmaker’.

V oddaji gostiteljica Patti Stanger določenemu milijonarju poskusi najti pravega partnerja, ki si želi…milijonarja. Ker se odlomki iz oddaje lahko gledajo le na računalnikih v ZDA, vam mi ponujamo nekaj slik, kjer "Betty" pozira v spodnjem perilu. (če pa vas zanimajo njeni nasveti o strategiji pokra, pa lahko slike preskočite in preverite, kakšno igro svetuje).

Kot obljubljeno vam ponujamo video, v katerem vam bo Beth Shak pokazala kako se odigra par asov, brez da bi komurkoli dali vedeti, kaj držimo v roki:

Želite še več strategije? Na turnirju serije WPT je Beth Shak pokazala, kako se odigra, ko je na mizi čisti nuts:

Medtem, ko so skupne karte kazale {a-Clubs}{k-Spades}{q-Hearts}{j-Hearts}{10-Diamonds}, je Nick Schulman v igro potisnil vse svoje žetone v pot, ki je bil čisto majhen. Men “The Master” Nguyen njegovo stavo takoj kliče, nakar igralec na poziciji 3 odstopi. Nato tudi Tom Dobrilovic v igro potisne vse svoje žetone, enako pa naredi igralec na poziciji 6. Vrsta je sedaj na igralki Beth Shak, ki najprej nekaj časa razmišlja, nato pa odstopi.

Ostali igralci seveda pokažejo svoje karte in se začnejo smejati. Schulman, medtem ko zlaga svoj delček pota reče, “Vsak žeton je dragocen”. Nguyen se ne more nehati smejati, medtem ko igralcu na poziciji 3 še zmeraj ni nič jasno. Dobrilovic, ki je v rokah držal par štiric, je tiho. Igralec na poziciji 6 pa razočarano pokaže, da je v roki držal {q-Clubs}{7-Spades} in mu je river odnesel celoten pot.

Zaključek: biti poker profesionalec nima veze s tem, kako izgledaš. :)

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.