Šport
18 ogledov

Poker bejbe: Lacey Jones

1/5
Žurnal24 main
Spet nadaljujemo s serijo najbolj vročih poker bejb. Tokrat se bo vse vrtelo okrog Lacey Jones.

Lacey Jones je bila rojena leta 1979 v San Antonio. Poker pa je začela igrati kot zelo mlada, na družinskih počitnicah, ki jih je preživela v Severni Karolini.

Igranje kart ni bil njen edini hobi v tistem času, saj je z desetimi leti začela svojo pot kot model. Preden je dopolnila 16 let, je imela za sabo že kar nekaj fotografiranj in nastopov. Potem se je odpravila študirat politične vede in francoščino na Univerzo v Arizoni.

Med časom študija je bila Jonesa zmeraj pripravljena na kako partijo pokra, da je zaslužila kak dodaten denar. V domačih igrah je bila zmeraj uspešna. Po končani fakulteti pa se je dokončno odločila za kariero modela. Zagotovo dobra odločitev, saj je kmalu podpisala pogodbe s podjetji kot so Nike, Sony in Chrysler.

Ko so odgovorni pri Absolute Pokru Lacey vprašali, ali želi biti del njihove profesionalne ekipe, ni rabila dvakrat pomisliti, temveč je hitro sprejela ponudbo. Ponudba je vključevala tudi nekaj inštrukcij s strani uspešnega turnirskega igralca Marka Seifa, tako da je bila Lacey pripravljena na World Series od Poker 2005. Na svojo prvo denarno nagrado na turnirjih WSOP je sicer morala malo počakati, dokler ni naslednje leto na Ženskem turnirju bila 75. in dobila 9.000$.

Zaradi zakona o igralništvu UIGEA, so pri Absolute Pokru morali pustiti svoje profesionalne igralce, kar pomeni, da so se poslovili tudi od Lacey. Nedolgo zatem pa je Lacey dobila novo ponudbo, povezano s pokrom. Postala je ena izmed hostes WSOP. Poleg tega pa dela kot hostesa tudi pri mnogih drugih poker serijah in turnirjih.

Klub temu, da je postala hostesa, pa ni nikoli prenehala igrati. Njene rezultate lahko najdete na strani Hendon Mob. Sicer nima nobenega res vrhunskega rezultata, ampak nikoli ne veš, kaj se lahko zgodi, če se vsi delčki lepo poklopijo v celoto. ….! 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.