Šport
15 ogledov

Poker kombinira s turizmom

Stanislav pravi, da rad kombinira poker s turističnimi ogledi mest. (Foto: Poker Žurnal24 main
Stanislav 'BEKOBEH' Hristov, ki prihaja iz Bolgarije, je zmagovalec našega prvega brezplačnega finalnega turnirja Unibet Open.

S tem si je prislužil paket, ki poleg ostalih stvari vsebuje tudi prijavnino za glavni turnir Unibet Open Barcelona. Na finalni turnir se je Stanislav uvrstil preko €1.000 Unibet Freeroll turnirja, za katerega je moral zbrati le 8 VIP točk. Na tem turnirju je bil Stanislav šesti, kar mu je prineslo vstopnico za finalni turnir, katerega zmagovalec je na koncu postal. S Stanislavom smo se pogovarjali, medtem ko je že pakiral za Barcelono.

Ali ste si svoje mesto za finalni turnir uspeli priigrati v prvem poskusu? Katero mesto si osvojil na kvalifikacijskih turnirjih?

Na drugem brezplačnem kvalifikacijskem turnirju sem bil šesti, s čimer sem dobil vstopnico za finalni turnir.

Kako težko je bilo zmagati finalni turnir? Je bilo igralcev več ali manj, kot ste pričakovali?
Na začetku turnirja je bilo precej lahko in sem nasprotnike lahko nadigraval. Kasneje pa so šli blindi gor zelo hitro, tako da se je moja prednost malo izničila. Finalna miza se mi je zdela res lahka. Sem pa pričakoval, da bo na finalnem turnirju igralo več igralcev.

Kaj vas je pritegnilo, da ste sploh sodelovali na teh brezplačnih turnirjih?
Paket je res dober. Rad kombiniram igranje pokra s turističnimi ogledi mest. Poleg tega pa se mi je pravilno zdelo, da se bo dalo relativno lahko uvrstiti v Barcelono.

Ali se boste poskusili tudi v Dublinu uvrstiti preko ostalih brezplačnih turnirjev?

Seveda, saj je sodelovanje med Unibet in PokerNews res dobro in nam igralcem ponuja dobro priložnost, da se udeležimo bogatih turnirjev za majhen vložek.

Ali bo to vaš prvi veliki živi turnir? Se že kaj veselite?
Da, to bo moj prvi pravi živi turnir in ne morem vam povedati, kako komaj čakam, da se začne.

Kakšen pa se vam zdi Unibet Poker na splošno?
Microgaming je prvo omrežje, v katerem sem igral. Tukaj se je začela moja poker kariera in zato mi je tu najlepše.

Kakšni pa so občutki ob priložnosti, da lahko v Barceloni zmago na zastonjskem turnirju spremenite v tisoče in tisoče evrov?
Na to bom odgovoril, ko bom ta denar videl v svojih rokah. Do takrat pa bom samo načrtoval svoj izlet v Barcelono.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.