Šport
38 ogledov

Poker liga: motor gre Igorju

Zmagovalec druge sezone Igor Šeliga. (Foto: PokerNews.si) Žurnal24 main
In sklenila se je študentska poker liga. Na finalnem turnirju je bil najuspešnejši Igor Šeliga in se za nagrado domov odpeljal z motorjem! Naš zvesti bralec Jan Stanič je bil drugi.

V torek se je v ljubljanskem klubu K4 s finalnim turnirjem najboljše petdeseterice zaključila letošnja druga sezona Študentske poker lige, ki so jo organizirali pri ŠOU v Ljubljani v sodelovanju s PokerNewsom, največjo spletno poker sobo PokerStars ter Žurnalom24. Po kar nekaj urah zanimivega dogajanja, je na koncu naslov najboljšega povsem zasluženo pripadel Igorju Šeligi, ki je za nagrado domov odpeljal električni skuter.

Končni vrstni red finalnega turnirja:
1. Igor Šeligo
2. Jan Stanič
3. Uroš Zezula
4. Monika Kostanjevec
5. Andrej Štajdohar
6. Anže Osterman
7. Fran Monzelenberg
8. Marcel Sbrizaj
9. Andraž Oberstar
Tisti najbolj pridni zbiralci točk iz druge sezone naše Študentske Poker Lige ste se ta torek zvečer sprehodili po rdeči preprogi kluba na Kersnikovi 4 in nato zasedli svoja mesta na finalnem turnirju sezone.

Ker je bilo tokrat na kocki še več kot le nekaj točk in kaka praktična nagrada, je bilo razumljivo, da so prav vsi igralci prišli na prizorišče pripravljeni na dobro borbo. Po pričakovanjih sicer zgodnja faza turnirja ni postregla z odprto igro, ki pa se je že po prvem odmoru precej razživela, tako da smo že do drugega odmora izgubili polovico vseh nastopajočih.

Tempo izločitev se je stopnjeval tudi po drugem odmoru, ko so igralci odpadali eden za drugim, dokler ni v igri za zmago ostala le še deveterica ta večer najbolje pripravljenih, najbolj zbranih in najbolj srečnih. Ti so se v finalni partiji nato udarili za tiste najbolj mamljive nagrade (prejelo jih je najboljših 18 na turnirju).

Tu je največ znanja (s kančkom športne sreče) pokazal Igor Šeligo, ki je odigral pomembno vlogo pri nekaj izločitvah in nato tudi sam ugnal zadnjega preostalega nasprotnika – Jana Staniča, kar je pomenilo, da je Šeligo postal letošnji študentski poker prvak!


Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.