Šport
14 ogledov

Poker turnirji naslednji teden

Na letošnjem prvenstvu, ki bo potekalo od 31. maja do 19. julija, bo podeljenih Žurnal24 main
Prazniki so za nami in ponovno je napočil čas, da nekoliko obogatimo stanje na svojem poker računu. In kako to storiti kar najlažje? Z našimi PokerNews promocijami in brezplačnimi turnirji, seveda!

Brezplačni turnirji

Winner Poker
Zamenjajte borih 10 Winner Poker točk, ki si jih lahko priigrate dejansko v roku le nekaj minut, za svoj delež kar 2.500 $ težkega nagradnega sklada.

Začetek: 18. januar ob 20:35
Nagradni sklad: 2.500 $
Kvalifikacijski pogoj: 10 Winner Poker točk
Kvalifikacijsko obdobje: 4.–18. januar

Lock Poker
Naslednji v seriji brezplačnih turnirjev v sklopu promocije Lock PRO Supremacy. Za nastop na turnirju si boste morali priigrati le 50 točk, preden se boste lahko pridružili boju za svoj delež 7.500 $ težkega nagradnega sklada oziroma za katero od kar 25 glavarin (bounty nagrad) v višini 100 $! Ne zamudite!

Začetek: 20. januar ob 19:00
Nagradni sklad: 7.500 $ (+ 2.500 $)
Kvalifikacijski pogoj: 50 Lock Poker točk
Kvalifikacijsko obdobje: 6.–20. januar


Promocijske akcije Brezplačnih 50 $ na PartyPokru

Ko beseda nanese na PokerNewsove promocije, enostavno ne moremo mimo sedaj že skorajda zimzelene PartyPokrove promocije, v sklopu katere vam za igranje v tej spletni poker sobi podarjamo BREZPLAČNIH 50 $!

Unibetov bonus v vrednosti kar 1.000 €
Brez dvoma eden najbolj radodarnih bonusov, kar so jih kadarkoli ponujale spletne poker sobe. Unibet Poker namreč trenutno vsem PokerNewsovim igralcem ne glede na to, ali je njihov prvi depozit znašal 1.000 € ali pa zgolj minimalnih 25 €, ponuja bonus na prvi depozit vreden kar 1.000 €! Verjemite, da takega bonusa ne boste našli nikjer drugje!

Serija brezplačnih turnirjev na Lock Pokru

Nova promocijska akcija Lock Poker Supremacy je, medtem ko vi prebirate to novico, že v polnem teku, kar pomeni, da je sedaj skrajni čas, da si odprete svoj račun v tej spletni poker sobi. Do začetka naslednjega od skupaj kar 4 brezplačnih turnirjev po 10.000 $ si boste namreč morali priigrati še 50 Lock Poker točk, ki vam bodo omogočale nastop na samem turnirju.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.