Šport
0 ogledov

Pokeraša tihotapila kokain

David Saab. (Foto: Pokernews.si) Žurnal24 main
Da profesionalnim pokerašem v življenju vendarle ni preprosto postlano z rožicami, bosta prav kmalu na lastni koži občutila dva avstralska pokeraša.

David "zanderfish" Saab in Robert "remo_04" Reemeus utegneta namreč kmalu končati za zapahi. Avstralske mejne oblasti so ju ujele pri poskusu uvoza kar 21 kilogramov kokaina, kar jima lahko v najslabšem primeru prinese celo do 25 let zapora.

Kot poročajo avstralske oblasti, naj bi trojica, katere del je poleg obeh profesionalnih pokerašev tudi Darren Hughes, 17. januarja poskušala po morju iz Kanade v državo pripeljati 21 kilogramov belega zlata. Le ta naj bi bil skrit med tovorom strojnih delov, cariniki pa so nanj naleteli med rutinskim pregledom blaga.

Vse tri vpletene so seveda hitro polovili in proti njim tudi že vložili obtožnice zaradi uvoza prepovedanih drog v skupni vrednosti več kot 4 milijone avstralskih dolarjev. Sojenje zoper tihotapcem naj bi se začelo meseca maja, je pa že sedaj znano, da utegnejo vsi trije "asi" v najslabšem primeru za rešetkami preživeti vsak po 25 let, poleg tega pa jih utegnejo doleteti tudi denarne kazni v višini več sto tisoč dolarjev.

Tako Reemeus kot tudi Saab sta med drugim člana iste ekipe, ki si je nadela ime "The SAAB Squad", le ta pa ima na svoji spletni strani zapisano naslednje zanimivo poslanstvo: “Naša ekipa se zavzema za proučevanje igre, uresničevanje sanj in uživanje v vsaki minuti življenja … Razen takrat, ko te igra pripravi do tega, da jo zasovražiš!

Očitno so fantje v lovu za svojimi sanjami nekoliko zašli s poti, a bodo imeli v prihodnje zagotovo več kot dovolj časa, da razmislijo o tem, kakšni so njihovi cilji za prihodnost.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.