Šport
5 ogledov

Pokeraši v boj za dres

(Foto: sporting-info.com) Žurnal24 main
Na PokerStars so se odločili, da pred svetovnim prvenstvom v nogometu pripravijo posebno promocijsko nagradno igro. Najboljši bo dobil PokerStars nogometni dres.

Pokeraški vrhunec leta se je pred dnevi že začel v Las Vegasu, športni pa se bo že čez nekaj dni začel v Južni Afriki, kjer se bodo od 11. junija do 11. julija, za naslov svetovnega prvaka borile nekatere najboljše svetovne nogometne reprezentance, vključno z našo. Ob tej priložnosti smo se tudi mi odločili, da se pridružimo tej celotni noriji in smo tako za vse člane naše skupnosti pripravili posebno promocijsko nagradno igro.

V sklopu te nagradne igre, bomo 9 srečnežem podarili poseben PokerStars nogometni dres, ki so bili narejeni prav za letošnje svetovno prvenstvo in se tako poleg simbola spletne poker sobe, ponašajo tudi s slovensko zastavo.

Ker vemo, da se vas kar nekaj precej dobro spozna na nogomet, smo se tokrat odločili, da preverimo vaše napovedovalske sposobnosti, saj bomo mi, na vsake 3 tekmovalne dni prvenstva, naključno izbrali 1 nogometno tekmo in vas prosili, da napoveste njen točen končni rezultat (po izteku rednega dela igre, podaljški ne štejejo).

Izbrano tekmo bomo v posebni temi na forumu, predstavili vsaj 1 dan pred tekmo, vse do 1 uro pred začetkom tekme, pa boste vi nato imeli priložnost, da oddate svojo napoved končnega rezultata, pri čemer lahko vsak uporabnik odda le 1 napoved.

Po končani tekmi, bomo imena vseh uporabnikov, ki ste pravilno napovedali rezultat tekme, zapisali na listič papirja ter tega vrgli v poseben boben, iz katerega bo naš odgovorni urednik Andrej Žiberna nato izžrebal enega srečneža, ki bo dobil PokerStars nogometni dres.

Samo zato ker niste bili izžrebani pa ne pomeni, da morate kar obupati, saj bomo po kocu prvenstva, imena vseh igralcev, ki ste pravilno napovedali izzid vsaj ene tekme, ponovno vrgli v naš boben in izžrebali še 1 srečneža, ki sicer ne bo dobil navijaške majice, a bo za svoj trud vseeno nagrajen, saj bo nanj oziroma nanjo čakal paket PokerNews in PokerStars artiklov.

Ime dobitnikov majic, bo naslednji dan po žrebu objavljeno na forumu, srečneža oziroma srečnico, ki si bo priboril majico pa nato naprošamo, da z nami naveže stik prek el. pošte, da se dogovorimo o prevzemu nagrade.

Več o nagradni igri najdete tukaj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.