Šport
13 ogledov

Pokeraši v šolske klopi

Brezplačno do znanja pokra. (Foto: PokerNews.si) Žurnal24 main
Kot ste nekateri že zasledili na našem forumu, so pri največji spletni poker sobi PokerStars v sodelovanju s PokerNews za to poletje pripravili posebno Poletno šolo pokra.

V sklopu Poker šole bodo po številnih lokacijah po Sloveniji poleti organizirana posebna predavanja, na katerih boste lahko osvojili osnovno znanje o pokru.

Letošnje poletje čas, ki ga ne boste preživeli na morju, torej ne bo zapravljen, saj bodo od julija pa vse do septembra na kar petih lokacijah po Sloveniji (Ljubljana, Maribor, Novo mesto, Postojna, Bernardin) potekala posebna predavanja, na katerih bodo z vami svoje znanje in izkušnje delili izurjeni PokerStarsovi inštruktorji. Po vsakem predavanju pa bo na sporedu tudi poseben brezplačni turnir, na katerem boste lahko v praksi preizkusili vse, kar ste se novega naučili, pri tem pa si boste lahko priigrali tudi kakšno lepo praktično nagrado, učno gradivo ali vstopnico za katerega od SNG turnirjev na Starsih.

Poleg tega, da boste lahko to poletje nadgradili svoje znanje, ki vam bo na dolgi rok morda prineslo tudi večje zaslužke, vas celotna poletna dogodivščina ne bo stala niti centa, saj je letošnja PokerStars Poletna šola pokra BREZPLAČNA za vsakogar, ki želi v njej sodelovati!

Kako pa bodo videti predavanja?

Vsaka lekcija bo predvidoma trajala do štiri ure, pri čemer bo čas od 19.00 do 20.00 namenjen učenju in nabiranju informacij, od 20. ure dalje pa bo potekal brezplačni turnir, na katerem boste lahko novo pridobljeno znanje tudi preizkusili.

Kot smo že omenili, bo Poletna poker šola potekala na kar petih lokacijah in sicer v več terminih, celoten spored predavanj pa bo videti nekako takole:

  • Ljubljana (Raca Bar): 13. & 29. julij, 17. avgust in 2. september
  • Maribor (Holmes Igralnica): 15. julij, 3. & 19. avgust ter 7. september
  • Novo mesto (Brblarna): 22. julij,10. & 26. avgust
  • Postojna (Postojnska plaža): 20. julij, 5. & 24. avgust
  • Bernardin (News Caffe): 27. julij, 12. & 31. avgust
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.