Šport
13 ogledov

Pokeraška snežna kepa

(Foto: PokerNews.si) Žurnal24 main
Navadno vsak igralec, ki odkrije igro, v kateri lahko blesti, poskuša to skrivnost, karseda dolgo zadržati zase, a verjemite, o igri, ki vam jo ponuja Everest Poker, boste tudi vi želeli povedati svojim prijateljem.

Gre za novo promocijsko akcijo Snežna kepa (oz. The Snowball), ki je v osnovi pravzaprav serija tedenskih brezplačnih turnirjev, pri katerih se glede na naraščajoče število tekmovalcev, vsak teden zviša tudi nagradni sklad turnirja.

Vam še vedno ni jasno kako deluje sistem snežne kepe? Naj vam razložimo, to soboto je bil na Everest Pokru na sporedu prvi turnir te serije, ki se je ponašal z nagradnim skladom 2.500 $. Ta nagradni sklad je sicer sam po sebi že precej lep, a utegne biti že prihodnjo soboto še veliko večji, saj bodo pri Everestu za vsakega dodatnega igralca, nad število tekmovalcev zadnjega turnirja, v nagradni sklad dodali 1$, pri čemer znaša zgornja meja tega dodatka 7.500 $!

Tako se bo nato kepa valila iz tedna v teden in če bo odziv igralcev takšen, kot ga pričakujejo pri Everest Pokru, bo do konca promocijske akcije, ki bo trajala natanko mesec dni, nagradni sklad zadnjega brezplačnega turnirja znašal kar neverjetnih 25.000 $!!!

Do sedaj smo vas verjetno že prepričali, da se tudi vi udeležite naslednjega brezplačnega turnirja, ki bo na sporedu to soboto, 25. decembra ob 21:00. A počasi, svoj nastop na njem si namreč morate še priboriti! To je sicer otročje lahko storiti na kar 5 različnih načinov in sicer:

  • prek katerega od 10 dnevnih brezplačnih turnirjev (10 igralcev z vsakega turnirja napreduje na sobotni turnir)
  • prek katerega od 10 dnevnih satelitov za 250 točk (napreduje 10 igralcev)
  • vsak dan v tednu si priigrate vsaj 10 Summit točk
  • v roku enega tedna si priigrate vsaj 300 Summit točk
  • opravite svoj prvi depozit v tednu pred turnirjem
  • na Everest Poker pripeljete vsaj 1 prijatelja

Ko boste izpolnjevali pogoje za nastop na turnirju, vam predlagamo, da se nemudoma napotite pod zavihek Scheduled Tournaments in se prijavite na turnir, ter si tako zagotovite svoje mesto, saj vam utegne biti v primeru, da zamudite to edinstveno priložnost za hiter in lahek zaslužek, še kako žal!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.