Šport
30 ogledov

PokerNews išče novo hosteso!

(Foto: pokernews.si) Žurnal24 main
"Ko bi le lahko tudi jaz potovala po svetu, intervjuvala največja imena iz sveta pokra, ustvarjala zanimive prispevke in se ob vsem tem še zabavala." Ste si kdaj rekle kaj takega? Tu je priložnost za vas!

Pri PokerNewsu (pokernews.si) bomo v kratkem razširili našo družino – pridružili se nam bosta novi hostesi, ki bosta pokrivali dogajanje na turnirjih v Evropi in Aziji. Če mislite, da bi lahko enega od teh položajev zasedli vi, potem le nadaljujte z branjem … Kot ste verjetno že uganili, se boste lahko Slovenke potegovale le za mesto hostese na turnirjih na stari celini, pri čemer boste morale izpolnjevati tudi nekaj dodatnih pogojev, kot je dopolnjena starost vsaj 21 let, odlično znanje angleščine in sproščenost pred kamero.

Ta zadnji pogoj bo pri vsaki od vas prav kmalu tudi postavljen na preizkus, saj bo moralo vsako dekle, ki se bo želelo potegovati za to delovno mesto, prej posneti kratek prispevek, v njem prepričati, zakaj bi morali izbrati prav njo, in ga skupaj s svojim življenjepisom naložiti na našo spletno stran.

Ko boste to storile, si na naši spletni strani le še izberite zgodbo oziroma novico in o njej posnemite še kratek, največ dvominutni prispevek ter nam tako pokažite, da vam poročanje o dogajanju iz sveta pokra res ni tuje. Seveda ne more biti kar vsakdo del naše razširjene družine, ki se trenutno razprostira že čez več kot 30 držav. Da bi kar najbolje sodili v naš tim, boste morali biti delovni, kreativni, karizmatični, odprti, sproščeni in vedno pripravljeni na nove izzive. Še posebej pomembna je delovna vnema, saj ne boste opravljali le dela pred kamero, temveč se bo večkrat pričakovalo tudi, da boste sami svoj producent.

To pomeni, da bo treba kakšno noč tudi preždeti pred računalnikom, kjer boste montirali svoje posnetke in intervjuje ali pa boste pripravljali gradivo in ideje za prihodnja snemanja. Brez skrbi, pri tem vam bodo pomagali tudi drugi, a kdaj pa kdaj boste vso težo poročevalskega voza morali potegniti tudi sami. Če nimate tehničnega znanja ali pa je vaše znanje o pokru še na bolj osnovni ravni, le brez skrbi, saj boste pri nas obojega dobili na pretek, le navdušenje in strast za delo boste morali prinesti že s seboj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.