Šport
17 ogledov

PokerStars pripravlja svojo TV oddajo

(Foto: The PokerStars.net Big Game) Žurnal24 main
Junija prihaja na male ekrane in računalniške zaslone še ena oddaja o pokru. Pri največji spletni poker sobi PokerStars so se odločili, da bodo pripravili lastno oddajo po vzoru oddaje High Stakes Poker.

V novi oddaji z imenom The PokerStars.net Big Game bomo tako priča bitki med člani PokerStarsove ekipe profesionalcev, ki se bodo pomerili v denarni igri s slepimi stavami 200 $/400 $ in antejem 100 $. Igralska zasedba se seveda ne bo mogla kosati s tisto, ki jo vsako leto privabi HSP, vendar bi igralci, kot so Daniel Negreanu, Vanessa Rousso, Jason Mercier, Barry Greenstein, Chris Moneymaker in Greg Raymer, vseeno morali poskrbeti, da nam med spremljanjem te oddaje ne bi smelo biti dolgčas.

Poleg izbora igralcev so za zanimivost oddaje pri PokerStarsih oddajo oblikovali tako, da bo v vsakem od delov nastopil tudi eden od igralcev, ki je za njihovimi spletnimi mizami dosegel status Supernova Elite. S posebnim tekmovanjem pa bodo izbrali tudi enega bolj ali manj neuravnovešenega spletnega kvalifikanta, ki bo skrbel za to, da dogajanje nikoli ne bo predvidljivo ali celo dolgočasno.

Spletni kvalifikant, ki bo na žalost lahko prihajal le iz ZDA ali Kanade, bo namreč s strani PokerStarsov za to tekmovanje dobil 100.000 $, ta denar pa bo moral seveda dati na mizo in z njim igrati. Če bo igralec ta denar izgubil ali pa do konca oddaje ne bo ustvaril dobička, bo odšel domov praznih rok, samo če se bo za mizo res izkazal in mu bo uspelo teh 100 tisočakov spremeniti tudi v nekaj več, pa bo lahko ves dobiček odnesel domov.

Član PokerStarsove ekipe profesionalcev Daniel Negreanu oddaji že poje slavospeve: "Gre za oddajo, ki vsebuje vse potrebne elemente, da bo med gledalci zelo uspešna. V njej bomo priča denarni igri, ki jo gledalci naravnost obožujejo, poleg tega pa vam lahko sam zagotavljam, da bo dogajanje res zanimivo, za kar bo, konec koncev, poskrbel tudi spletni kvalifikant. Gledalci boste na ta način lahko videli, kako med igro razmišljamo profesionalci, poleg tega pa imate tokrat tudi vi možnost, da se prebijete v oddajo, kar dela vse skupaj še toliko bolj zabavno. Komaj čakam, da začnemo!"

Oddajo PokerStars.net Big Game so v Las Vegasu začeli snemati preteklo sredo, prvič pa naj bi si jo lahko ogledali 14. junija, ko naj bi bil na kanalu Fox, premierno pokazan prvi del serije.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.