Šport
20 ogledov

PokerStars se je vrgel v košarko

Zadovoljni obe stranki pogodbe. (Foto: PokerNews.si) Žurnal24 main
Odgovorni pri PokerStars so se odločili, da se podajo v košarkarske vode. V začetku tega tedna so njihovi predstavniki podpisali enoletno sponzorsko pogodbo s špansko košarkarsko zvezo - FEB.

Na ta način so si pri Starsih, še pred začetkom avgustovskega svetovnega prvenstva v košarki zagotovilo to, da jih bodo to poletje spoznali košarkarski navdušenci po vsem svetu.

Simboli podjetja PokerStars bodo vidni tako že na vseh pripravah in pripravljalnih tekmah španske reprezentance, prisotni pa bodo seveda nato tudi na glavnem košarkarskem dogodku letošnjega poletja. A od tega dogovora ne bosta imela koristi le košarkarska zveza in spletna poker soba, temveč tudi vsi mi, ki se bomo lahko v naslednjih nekaj mesecih, na prav posebnih turnirjih, potegovali za vstopnice tako za pripravljalne tekme, kot tudi tekme Špancev na SP v Turčiji.

O španskih kvalitetah se bomo lahko sami prepričali tudi na prijateljski tekmi ob otvoritvi športne dvorane v Stožicah, ki bo na sporedu 10. avgusta in seveda nato tudi na prihajajočem SP, kjer se bodo Španci, v predtekmovanju pomerili z reprezentancami Kanade, Francije, Libanona, Litve in Nove Zelandije.

Po podpisu sponzorske pogodbe, je o dogovoru nekaj besed spregovoril tudi predsednik FEB José Luis Sáez: “Zelo smo veseli, da bomo združili moči s podjetjem, ki je vodilno na svojem področju in se je odločilo, da stavi na nas. Podjetje PokerStars je poznano po svoji inovativnosti in športnemu pristopu do pokru, hkrati pa znajo s svojimi promocijskimi akcijami in aktivnostmi pritegniti pozornost tako svojih igralcev, kot tudi širše javnosti.”

 

"Naša stranka (PokerStars) je zelo ponosna, da je lahko postala sponzor Federación Española de Baloncesto. Glede na to, da gre v tem primeru za globalno znamko, se jim je v tej povezavi, pojavila priložnost da se pridružijo enemu najbolj priljubljenih športov na svetu in seveda so jo takoj izkoristili. Podjetje PokerStars je že do sedaj sponzoriralo celo vrsto različnih ekip in športnikov, a ko se jim je pokazala možnost za sodelovanje z Evropskimi in Svetovnimi prvaki v košarki, so jo zgrabili z obema rokama, saj gre za odlično priložnost za promocijo vrednot, za katere se zavzemajo tudi sami – odličnost, tekmovalnost in »fair play«," je o novem partnerstvu povedal Juanjo Marquez, direktor agencije, ki v Španiji predstavlja podjetje PokerStars.

In če se že podajaš na neko povsem novo področje, zakaj ne bi že na začetku stavil na zmagovalnega konja, saj so na svetovni lestvici Španci trenutno le za Američani in Argentinci, a se lahko hkrati pohvalijo tudi z naslovom prvaka z zadnjega Evropskega in Svetovnega prvenstva.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.